Het is belangrijk om door het leven te gaan, gekleed in een pak van SuitLab. Nou, da’s makkelijk gezegd, zul je denken. In deze blog leg ik uit waarom ik dit zo stellig durf te schrijven. 

Een uniek pak

Het eerste punt waarmee SuitLab zich onderscheidt, is het feit dat je je eigen pak kan samenstellen. Het klopt dat dit bij meerdere zaken mogelijk is, maar toch is SuitLab hierin uniek, omdat het in alle andere gevallen alleen mogelijk is wanneer je maatwerk koopt; bij ons kan je een gewoon confectiepak aanpassen. Denk aan de kleur stof van het pak, maar ook de binnenvoering, knoopsgaten en knopen. Wil je echt een persoonlijke touch aan je pak geven, kan dit door je naam in het pak te laten borduren. Bijkomend voordeel is dat deze pakken voordelig zijn: we hebben een ruim aanbod stoffen in de prijscategorie vanaf €229. Voor dit geld koopt u bij anderen niet eens een pak waar niets aan samen te stellen is!

Morgen in huis

Heb je je pak onmiddellijk nodig om het dezelfde avond nog te kunnen dragen? Dat kan ook! SuitLab heeft zo’n 100 pakken op voorraad hangen met matching overhemden. Die kun je gelijk meenemen en ervan genieten! Wat ook wel tof is: deze pakken hebben we in twee soorten, voor €139 en voor €179. Zo kun je nog eens leuk variëren. 

De koffie

Het is nu helemaal duidelijk waarom het zo noodzakelijk is om bij ons een pak te komen kopen. Kom lekker een bakje koffie drinken en zoek een mooi pak uit terwijl we je persoonlijk adviseren. 

Een pakkende groet,

Marcel en Lennart

suitlab-5154 klein