Toffe actie naar aanleiding van tijdschrift MAN!

In de bijlage MAN! die op 2 juni bij een heel aantal huishoudens in de regio van Barneveld verschijnt, hebben wij een gave advertentie staan waarmee je een leuke korting kunt krijgen.

Deze actie hebben we voor de lezers van onze blog uitgebreid, zodat er nóg meer mensen gebruik van kunnen maken. Op vertoon van de advertentie die je hieronder kunt zien, krijg je 10% korting bij aanschaf van een maatpak! Dit betekent dat een maatpak dat gewoonlijk €299 kost, nu slechts €269,10 kost. Als je een maatpak koopt van €399, is het verschil nog groter: bij inlevering van deze bon kost zo’n maatpak maar €359,10!

Bij ons kun je zelf je maatpak samenstellen. Dit betekent dat je een uniek en gepersonaliseerd maatpak hebt, waar nooit iemand anders mee aan zal lopen. Kies je eigen knopen, kleur knoopsgaatjes en soort binnenvoering. Dit kost allemaal niets extra! Ook kun je je naam aan de binnenkant van het pak laten borduren, om het nog persoonlijker te maken.

We hebben een ruime collectie blauwe, grijze, zwarte en bruine stoffen waar uit te kiezen is, er is dus altijd voor ieder wat wils.

Naast de reden dat je helemaal de MAN bent met een maatpak, is er nu nog een goede reden om er één aan te schaffen: de prijs!


Van harte welkom in onze winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld.


PS: Geldig tot 31 Juli 2017

suitlab blogfoto