Cool! Een uniek overhemd gratis bij een gepersonaliseerd kostuum van €259.

Dat is de actie die vanaf vandaag tot en met 19 maart 2016 loopt. Maar, wat houdt uniek overhemd en gepersonaliseerd kostuum precies in? En wat betekent de prijs van €259, wat heb ik daar dan voor?

foto 2 facebook.JPG

Wij geven nu een gepersonaliseerd overhemd gratis weg, als u bij ons een ‘maatconfectiepak’ komt kopen. Zo’n overhemd is helemaal uniek en naar jouw smaak: je kan zelf je eigen kleur overhemd kiezen, het soort boord dat je erop wilt hebben, de soort manchetten (geschikt voor manchetknopen of juist niet) en je kan je eigen kleur knoopsgaatjes kiezen. Als klap op de vuurpijl, om het overhemd nog persoonlijker te maken, laten we jouw initialen op een manchet borduren. Zo weet je zeker dat je een overhemd hebt, dat niemand anders heeft. En het allermooiste? Normaal kost dit overhemd €84, nu krijg je dit GRATIS.

 

Je krijgt dit overhemd gratis als je een gepersonaliseerd pak komt kopen, vanaf €259. Dit zijn de pakken die wij aanbieden die je zelf samen kunt stellen; zoals ook te lezen is onder het kopje ‘creëer uw outfit’. Je kan dan zelf je stof kiezen, de binnenvoering van het pak, de soort en kleur knopen, knoopsgaten en natuurlijk kunnen we je naam laten borduren in het pak. Een ander voordeel: je kan een verschillende colbert- en pantalonmaat hebben. Dit betekent dat er altijd een pak in jouw maat is. Ook kunnen we kleine aanpassingen doen wat betreft de lengte van de broek, of de lengte van de mouwen. Kortom, gegarandeerd een goed passend, professioneel en uniek kostuum.

 

Wat heb je voor €259? Voor deze prijs heb je een compleet tweedelig kostuum en mag je een verschillende colbert- of pantalonmaat hebben. Alle opties waar je uit kan kiezen zijn dan ‘matching’, het past allemaal bij elkaar. Wil je je naam er in hebben, dan rekenen we er een kleinen vergoeding voor. Dit geldt ook voor de andere aanpassingen; andere knopen kost bijvoorbeeld €15. Wil je heel goedkoop uit zijn? Kies dan voor een standaardkostuum van €259. Wil je nog steeds goedkoop uit zijn, maar wel je kostuum een persoonlijke touch geven? Kies dan voor de extra aanpassingen.

 

Je bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld! Onder het genot van een kop koffie zoeken we dan een geweldig pak uit. Tot snel!