NIeuws en blogberichten

Even een kijkje in het Lab, waar zijn wij mee bezig?

Tijdschrift MAN!

Toffe actie naar aanleiding van tijdschrift MAN!

In de bijlage MAN! die op 2 juni bij een heel aantal huishoudens in de regio van Barneveld verschijnt, hebben wij een gave advertentie staan waarmee je een leuke korting kunt krijgen.

Deze actie hebben we voor de lezers van onze blog uitgebreid, zodat er nóg meer mensen gebruik van kunnen maken. Op vertoon van de advertentie die je hieronder kunt zien, krijg je 10% korting bij aanschaf van een maatpak! Dit betekent dat een maatpak dat gewoonlijk €299 kost, nu slechts €269,10 kost. Als je een maatpak koopt van €399, is het verschil nog groter: bij inlevering van deze bon kost zo’n maatpak maar €359,10!

Bij ons kun je zelf je maatpak samenstellen. Dit betekent dat je een uniek en gepersonaliseerd maatpak hebt, waar nooit iemand anders mee aan zal lopen. Kies je eigen knopen, kleur knoopsgaatjes en soort binnenvoering. Dit kost allemaal niets extra! Ook kun je je naam aan de binnenkant van het pak laten borduren, om het nog persoonlijker te maken.

We hebben een ruime collectie blauwe, grijze, zwarte en bruine stoffen waar uit te kiezen is, er is dus altijd voor ieder wat wils.

Naast de reden dat je helemaal de MAN bent met een maatpak, is er nu nog een goede reden om er één aan te schaffen: de prijs!


Van harte welkom in onze winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld.


PS: Geldig tot 31 Juli 2017

suitlab blogfoto

Lees meer


De actie.

Cool! Een uniek overhemd gratis bij een gepersonaliseerd kostuum van €259.

Dat is de actie die vanaf vandaag tot en met 19 maart 2016 loopt. Maar, wat houdt uniek overhemd en gepersonaliseerd kostuum precies in? En wat betekent de prijs van €259, wat heb ik daar dan voor?

Lees meer


Ontwikkelingen in Barneveld

Inmiddels zijn we ruim een maand open in Barneveld. Tijd dus om eens te evalueren - hoe hebben wij de eerste maand ervaren?

Lees meer


Waarom Suitlab?

Het is belangrijk om door het leven te gaan, gekleed in een pak van SuitLab. Nou, da’s makkelijk gezegd, zul je denken. In deze blog leg ik uit waarom ik dit zo stellig durf te schrijven. 

Lees meer


We worden beroemd.

Vandaag is het zover, we staan in de krant. Wij als twee jonge gasten die heel graag mannen iets mooier willen maken staan in de krant. Ik hoor u denken: 'ze hebben gewoon een advertentie gezet' maar nee het gaat om een echt artikel. Een artikel in de prachtige Barneveldse krant. We hebben ons in onze mooiste pakken gestoken en geprobeerd zo echt mogelijk te lachen;) 

Ooit worden we er vast goed in om lief te lachen in de camera's

12187645_569661809854596_3867875125690684858_n

Lees meer


De Sleutel.

Vandaag was het dan zover, we mochten het contract tekenen. Na hem nog een keer goed doorgenomen te hebben zijn wij een prachtig pand rijker. Eigenlijk huren we deze, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat we wel echt rijker zijn is een lekker flesje wijn voor morgen tijdens het klussen zullen we maar zeggen;)

DSC_0328.JPG

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.