Pakkenparty.

Verdien een gratis pak!


U leest het goed: SuitLab komt met een nieuw concept, waarbij u uw eigen pak kunt verdienen. Allereerst zullen wij ons concept kort toelichten om vervolgens terug te komen op uw gratis pak. Immers, wie wil er niet kosteloos in het nieuw worden gestoken?

suitlab-5018
Blauwe pakken

Onze klanten zorgen ervoor dat wij energie uit ons werk halen. Het is heerlijk om in de winkel te staan en met klanten in gesprek te gaan om aan hun wensen te kunnen voldoen. Daarnaast is het natuurlijk helemaal gaaf wanneer de klant vervolgens met een tevreden gezicht en een schitterend pak de winkel uitloopt. SuitLab wil haar service (echter) nog beter maken. Ons nieuwe concept maakt het mogelijk dat wij ook naar ú toekomen!


Hoe werkt dit?

Hoe dit in zijn werk gaat? Het idee is dat u uzelf als gastheer aan kunt melden, wat inhoudt dat u uw huis openstelt om een ‘pakkenparty’ te organiseren. U regelt een aantal mannelijke vrienden, zodat we er vervolgens gezamenlijk een gezellige mannenavond van kunnen maken. Terwijl u namelijk geniet van een hapje en drankje kunt u samen de mooiste maatpakken samenstellen, bekijken en bestellen.


En nu terug naar het gratis pak. Omdat wij blij zijn met alle gastheren, die hun huis beschikbaar stellen, laten wij dit niet onbeloond. Wanneer u voor ons een party wilt organiseren krijgt u van ons een gratis pak t.w.v. €299!


Meld u dus vandaag nog als gastheer aan en binnenkort trekt u uw nieuwe pak aan! 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Hertog. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-44309948, maar u kunt ook gerust e-mailen naar marcel@suitlab.nl.

Vul uw eigen inhoud in.