De winkel en wij

De mannen achter SuitLab

Wij zijn Lennart Schut en Marcel Hertog, twee jonge ondernemers die geloven dat kleren de man maken. Wat ons betreft zijn deze kleren dan voornamelijk kostuums. Een man wil zich zelfverzekerd in zijn kleding voelen, waarbij het belangrijk is dat de kleding fijn zit en mooi staat. Dit betekent dat de ene man kiest voor een gaaf pak in een basiskleur, terwijl een ander kiest voor een kostuum met een opvallende twist. SuitLab maakt het voor iedere man mogelijk om een kostuum in zíjn stijl uit te zoeken. 


De naam SuitLab

SuitLab heeft een breed scala aan mogelijkheden. We bieden u kwalitatief hoogstaande pakken tegen een goede prijs. Daarnaast is het bij ons mogelijk om op basis van uw persoonlijke wensen zelf een pak te creëren. Dit doen we in een het eigen ‘Lab’ van SuitLab: ons laboratorium waar we samen met u het optimale pak voor u ontwerpen. Vandaar de naam SuitLab.


Verse koffie bij SuitLab

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Doe gerust een belletje of mailtje. Uiteraard vinden we het bijzonder gezellig wanneer u bij onze winkel in Barneveld langskomt. Het mooie gezegde 'de koffie staat klaar' gaat niet op bij ons, want elke klant verdient een vers gezette kop koffie! 


Vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog verschillende vragen heeft na het bekijken van onze website. Kom dan gerust langs bij ons mooie pand in het centrum van Barneveld. Wij zullen er dan voor zorgen dat er een goede kop vers gezette koffie op u staat te wachten. U kunt ons natuurlijk ook gerust bellen of onderstaand formulier invullen.


Openingstijden

Maandag: 

Dinsdag:

Woensdag: 

Donderdag: 

Vrijdag: 


Zaterdag: 


Het is natuurlijk wel mogelijk om afspraken te maken buiten deze tijden om. 

Gesloten

Gesloten

13.30 - 17.30

13.30 - 17.30

13.30 - 17.30

18.30 - 21.00

09.30 - 17.00

Vul uw eigen inhoud in.