Creëer uw outfit

Creeer uw eigen stijl.

Heeft u altijd al een eigen pak samen willen stellen? Wilt u een keer opvallen tussen alle mannen in pak? Dan biedt SuitLab u de uitgelezen kans om een pak te creëren in uw eigen stijl! Dit houdt in dat u niet alleen uw stof uitzoekt, maar bijvoorbeeld ook de binnenvoering, de kleur van uw knoopsgaten en de knopen.


Ons aanbod stoffen

Er zijn meer dan honderd stoffen waar u uit kunt kiezen. In combinatie met alle andere opties kunt u kiezen uit meer dan 10 miljoen* verschillende pakken. Bovendien is het bij SuitLab mogelijk om uw pak te personaliseren door uw naam erin te laten borduren. 

suitlab-5152
Suitlab Barneveld Header2


Een bijpassend overhemd

Bij een pak in uw eigen stijl hoort natuurlijk ook een overhemd dat optimaal past bij het kostuum van uw keuze. SuitLab biedt u daarom de mogelijkheid om zelf uw overhemd samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan de kleur, de boord, de manchetten, de knopen en de knoopsgaten van uw overhemd. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om uw overhemd te personaliseren door uw initialen op het manchet te laten zetten: voor nèt dat beetje extra.

suitlab-5168
suitlab-5017


Onze levertijd

Onze pakken en overhemden worden speciaal voor u gemaakt. Dit heeft tot gevolg dat wij de kostuums helaas niet meteen kunnen leveren, maar dat de levertijd 4-6 weken bedraagt. Dit wachten wordt echter wel beloond, want na deze weken heeft u een uniek kostuum in de kast hangen! Het is altijd mogelijk om een spoedaanvraag te doen wanneer u het pak gelijk nodig heeft. Uw maatpak kunt u dan binnen 7 werkdagen ophalen. 


Last but not least

Een bijkomend voordeel: ook dit concept is voordelig. De kostuums beginnen bij een prijs van €299 en de prijzen van de overhemden is €69.

 

* Rekenvoorbeeld: u kunt kiezen uit meer dan 100 stoffen. Dit maal het aantal binnenvoeringen, knopen, knoopsgaten enzovoorts, komen we ver boven de 10 miljoen uit.

Vul uw eigen inhoud in.