B2B

Laat uw personeel zich professioneel profileren!


Goed gekleed personeel is het visitekaartje van uw bedrijf: het zorgt voor een goede, eerste indruk. Werkgevers die ervoor zorgen dat hun personeel in het juiste kostuum loopt, worden door SuitLab beloond om dubbel voordeel te behalen.

suitlab-5036
suitlab-5176

Zelf wilt u er natuurlijk het liefst zo min mogelijk tijd in steken om ervoor te zorgen dat al uw personeel er netjes bijloopt. Daarom komen wij van SuitLab naar uw bedrijf toe, zodat iedereen een mooi pak uit kan zoeken. Om ervoor te zorgen dat uw werknemers gelijk feeling krijgen met hun uitgezochte pak, nemen wij onze pas-serie mee. Nadat de keuze voor de juiste stof gemaakt is, is het een kwestie van de aanpassingen doorvoeren. Binnen korte tijd zal uw personeel stralend van zelfvertrouwen de professionaliteit van uw bedrijf uitstralen! 


SuitLab heeft een ruime collectie stoffen van €259,- (incl.) voor een tweedelig pak. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om ook in de avonduren naar uw bedrijf toe te komen. Voor meer informatie over hoe u uw pak kunt samenstellen kijkt u op: Creëer uw outfit.


Wat het voordeel voor jullie als bedrijf is? Wij komen naar jullie toe voor het passen en ook opnieuw voor het afpassen, hierdoor hoeft uw personeel de deur niet uit. Verder krijgt al uw personeel een gratis overhemd (bij verkoop van minimaal tien pakken). 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lennart Schut. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-45271931, maar u kunt ook gerust e-mailen naar lennart@suitlab.nl.

Vul uw eigen inhoud in.